MiHaLGaZi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım )

Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Empty Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım )

Mesaj  By_CeWDeTy Cuma Ekim 12, 2007 12:30 pm

MSN Şifresini Değiştirmeyi Bilmeyenleer burdan öğrenebilirler

1. İlk olarak
www.hotmail.com dan hesabınızı açın ve "MAIL" yazan yere tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda sağ üst köşede "OPTIONS (Seçenekler)" yerini göreceksiniz, ona tıklayın.

Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Wol_errorResmi Orginal boyutlarda Görüntülemek için Buraya Tıklayınız.. (898x344 ve 43KB.)Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Wol_errorBu Resim Küçültülmüştür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 898x344.Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Sifredegistirme4uz

2. Bu işlemden sonra karşınıza gelen ekranda sol taraftaki listede, en üstte bulunan "PERSONAL (Kişisel)" yazan yere tıklayın ve daha sonra "Password" e basın. Bundan sonra karşınıza çıkan ekranda şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Wol_errorBu Resim Küçültülmüştür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 776x401.Msn Şifresi Değiştirme ( resimli Anlatım ) Sifredegistirme26ka

alıntı
By_CeWDeTy
By_CeWDeTy
Admin
Admin

https://mihalgazi.yetkin-forum.com

- Similar topics