MiHaLGaZi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Daha iyi bir Kezman seyrettireceğim"

"Daha iyi bir Kezman seyrettireceğim" Empty "Daha iyi bir Kezman seyrettireceğim"

Mesaj  by_uwut C.tesi Ekim 13, 2007 2:40 am

Fenerbahçeli Mateja Kezman, bugüne kadar iyi oynamadığını belirterek, ''Türkiye'deki futbol mantalitesini yavaş yavaş öğreniyorum. Bundan sonra daha iyi bir Kezman seyrettireceğim'' dedi.

Kezman, FB TV'ye yaptığı açıklamada, medyada, ülkesinden antrenör getireceği haberlerine açıklık getirdi ve yanlış anlaşılmaktan yakındı.

Performansının üzerine çıkabilmesi için belki de özel bir fizyoterapist ya da kondisyonerle çalışması gerektiğini söylediğini anlatan Kezman, "ama yine yanlış anlaşıldım. Bu düşünce diğer Avrupa ülkelerinde geçerli. Birçok futbolcu performansını arttırmak için özel hocalarla çalışıyor" dedi.

Ligin ilk sekiz haftasında sadece bir gol atan ve Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isim olarak ön plana çıkan Sırp forvet, sarı-lacivertli taraftarlara iyi futbol izlettiremediğinin farkında olduğunu belirtti:

"Ülkemizde önemli bir atasözü vardır. Kötü giden bir şey, bir gün mutlaka bitecektir. Hak etmediğim şekilde bir kırmızı kart gördüm. Bundan sonra beni ve Fenerbahçe'yi sevenlere, daha iyi bir Kezman seyrettireceğim."

by_uwut

- Similar topics