ayrılık vakti
1 sayfadaki 1 sayfası
ayrılık vakti
Bir ayrılık vaktinde gelir bütün hüzünler. Yaşanmış yaşanacak olan bütün hüzünler bir anda doldurur kalbini.bakarsın etrafına aradığın bazen bir gülücük bazen bir umut bazen de bir hoşça kal denmesidir yeter ki biraz olsun alsın içindeki hüznü.arkanda bıraktığın bazen bir sevgilidir bazen bir hayat bazen bitmiş bir aşktır.bir ayrılık vaktinde anlarsın aslında sana sıkıcı gelenleri bile ne kadar çok sevdiğini.bir ayrılık vaktinde anlarsın artık her şey için çok geç kaldığını pişmanlıkların hataların umutların hepsi arkanda kalmıştır ve sen gidiyorsundur sonunu hem bildiğin hem de bilemediğin bir yola doğru.bazen sakladığın kimseye söyleyemediğin umutsuz bir aşkı hatırlarsın bir ayrılık vaktinde son şansındır söylemek için o gidiyordur uzaklara ve içindeki hüzünle son bir umut derken söylersin herkesten sakladığın sırrını ne aradığını sonunda ne olacağını bilemeden o uzaklara giderken sen onun aşkınla yalnız kalırken söylersin seni seviyorum diye o gidiyordur sonunu hem bildiği hem de bilemediği bir yola doğru ve sen söylersin bütün duygularını seni seviyorum ne olursa olsun bütün engellere karşı arkadaşıma karşı senin arkadaşına karşı seni seviyorum dersin ve sonuna yine eklersin lütfen kimseye söyleme bu benim değil bizim sırrımız olsun diye geçirirsin içinden evet artık aşkınla yalnız kaldım bir de aşkının yanında bu küçük sırrımız var dersin kendini avutmaya çalışırken içinde sonunda söyleyebildim demenin gururuyla karışık yine hüzün vardır.artık tek beklediğin bir çağrı,bir mesaj her ne olursa ondan bir haberdir.her şeye hazırlıklısındır aslında ama içinde yine heyecan,endişe vardır.bazen günler geçer bazen saatler ondan bir haber gelmesi için sen umutsuz bekleyişinden vazgeçmesin.saat tik takları arasında kaybolmuşsundur aslında ama fark etmezsin.kendi kendini esir almışsındır bir bekleyişin içine.Zaman geçerken içindeki bir parçacık umudu da alıp götürür bilinmeyen diyarlara ve sen yine beklersin umutsuzluğunla bir ayrılık vakti gelmiştir ve geçiyordur…
gül__07- SüPeR MoDaRoTöR
1 sayfadaki 1 sayfası