HiKaYeMiZZ
1 sayfadaki 1 sayfası
HiKaYeMiZZ
Ne aramızdaki binlerce kilometre yollardı bizi birbirimizden koparacak engel ne de birbirine zıt geçmişimiz. O eğlencesine ilişkiler yaşarken hayat yolunda, ben duygular için savaşırdım. Ki aşk denen bir durakta kesişti yollarımız. Aşmamız gereken ilk şeydi korkularımız. İlişki hayatın içindeki bir tür oyunsa; İmkansızın oynandığı bir piyesti bizim başladığımız. Beklide bir masal yazıp sunuyorduk hayata. Engelleri sevgileriyle aşan bir çifttik ikimiz.
Hayatın asıl oyununda ise kimi zaman rolleri değişirdik. O yetişkin genç bense sevgisine muhtaç küçük bir kız çocuğu… Sarılırdı bana, tüm vücudumda hissederdim sıcaklığını. O yaşatırdı bana aşkın heyecanını…
Geçmiş değildi kaygılarımız. Gelecek… Düne keşkelerle ağlamaz, bugünü yaşar, yarına birlikte olduğumuz hayallerimizi gerçekleştirebilme sevinci ile bakardık.
Başta ikimizi de korkutan, başkalarının zaman kaybı, bir eğlence olarak gördüğü imkansızlığı bariz bir oyuna biz başladık. Hikayemizi masal yapmayı başardık ve imkansızlıkları aştık.
Hayatın bir aşk oyununda seyirci olmak yerine hissederek başrolleri oynadık
ESSİLA
Hayatın asıl oyununda ise kimi zaman rolleri değişirdik. O yetişkin genç bense sevgisine muhtaç küçük bir kız çocuğu… Sarılırdı bana, tüm vücudumda hissederdim sıcaklığını. O yaşatırdı bana aşkın heyecanını…
Geçmiş değildi kaygılarımız. Gelecek… Düne keşkelerle ağlamaz, bugünü yaşar, yarına birlikte olduğumuz hayallerimizi gerçekleştirebilme sevinci ile bakardık.
Başta ikimizi de korkutan, başkalarının zaman kaybı, bir eğlence olarak gördüğü imkansızlığı bariz bir oyuna biz başladık. Hikayemizi masal yapmayı başardık ve imkansızlıkları aştık.
Hayatın bir aşk oyununda seyirci olmak yerine hissederek başrolleri oynadık
ESSİLA
essilla- Mesaj Sayısı : 2
1 sayfadaki 1 sayfası